Ledige job

Job i hotel BRANCHEN?

Vi søger hotel- og serviceassistenter

Vil du være med til at skabe Skagen Harbour Hotel? Vi søger hotel- & serviceassistenter, der kan yde godt værtskab og imødekomme vores gæsters forventninger.

Som hotel medarbejder på Skagen Harbour Hotel, er fleksibilitet et nøgleord. Her skal Du have interesse for alle afdelinger på hotellet. Du skal servicere vores gæster i morgenmadsrestauranten, hjælpe til med rengøring, arbejde i vores café/bar, samt tage imod vores gæster i receptionen.

Vi sørger selvfølgelig for en grundig oplæring, så du hurtigst muligt er klar til at yde ekstraordinær god service over for vores gæster.

Vi søger personer med følgende kendetegn:

  • god energi og et godt smil
  • fleksible og service minded
  • selvstændig og stabil
  • jonglerende med mange bolde i luften på en gang

Erfaring med hotel- og/eller restaurationsbranchen vil være en fordel, men ikke et krav. Vi ser gerne at du er bosat i Skagen eller indenfor rimelig afstand. Det er vigtigt at du har en god portion humor, da vi er en arbejdsplads med højt til loftet, og hvor vi har det både sjovt og godt med hinanden.

Du vil få skiftende vagter i hverdage, weekender og helligdage og du har mulighed for sammenhængende fridage.

Vi kan tilbyde både fuldtid, deltid og sæsonarbejde.

Vi har et godt socialt sammenhold i professionelle rammer og der vil i løbet året blive arrangeret flere sociale arrangementer, med fokus på at optimere samspillet mellem vores ansatte og for at gøre dit arbejde til noget du er glad for.

Ansøgning eller spørgsmål:

Er du vores en af vores nye medarbejdere, så send en dit CV samt ansøgning til jj@skfisk.dk

Har du spørgsmål, så kontakt Jacob Høyer Filt Juhl på mobil 21 70 72 98

Tiltrædelse efter aftale.

 

Vi håber at have vagt din interesse og ser frem til at høre fra dig.