Historien bag hotellet

I tre generationer var Skibssmedien en familiedrevet virksomhed, der levede af og på havnen i Skagen.

En del af noget større

I tre generationer var Skibssmedien en familiedrevet virksomhed, der levede af og på havnen i Skagen. I 2002 blev Skibssmedien opkøbt, og hovedbygning omdannet til hotel. I 2006 begyndte endnu en gennemgribende forandring på stedet, og da startede opførelsen af de 22 ferielejligheder og en total renovering af de eksisterende hotelværelser.

Det er vores arv og vores løfte er at tilbyde resten af verden en bid af vores unikke plet på danmarkskortet, der bor i vores hjerte, vores Skagen. Med afsæt i Skagen Fiskerestaurant har vi udviklet et koncept, hvor vi favner både den forfinede eksklusivitet, som Skagen gennem historien er kendt for at tiltrække, og vi færdes ligeså hjemmevant i det rå, ægte upolerede Skagen.

Skagen Fiskerestaurant har haft til huse på Skagen Havn i over 50 år. Efterfølgende er yderligere 3 fiskerestaurant åbnet i hhv. København og Kolding – 2 i hjertet af København og 1 på Akseltorv i Kolding. I marts 2019 er Skagen Harbour Hotel blevet en del af Skagen Group, når vi kommunikerer og fortæller vores historie. Foruden Skagen Harbour Hotel varetager Skagen Group også kommunikation for Skagen Bageri og Café, Skagen Bjeskeri og Skagen Fiskerestaurant.

Skagen har det hele og rummer kontraster, man ikke finder andre steder i Danmark.

Velkommen til Skagen.