Værelser, suiter & lejligheder

Vores værelser er inspireret af sand, hav og vand, og vi har forsøgt at bevare det særlige lys over Skagen.

Standard værelse

Lyse og rummelige dobbelt værelser, som indeholder enkeltsenge, skrivebord samt lænestol. Espressomaskine og minibar forefindes på samtlige værelser

SE VÆRELSE

Dobbelt værelse med terrasse/ balkon

Lyse og rummelige værelser, som indeholder enkeltsenge, skrivebord samt lænestol. Espressomaskine og minibar forefindes på samtlige værelser. Stor solterrasse eller balkon med rig mulighed for at nyde sol og Skagen stemning.

SE VÆRELSE

Familieværelse

Familieværelserne består af to separate værelser. Værelset er indrettet med sofa og skrivebord. Espressomaskine og minibar forefindes på samtlige værelser.

SE VÆRELSE

Familieværelse med terrasse/ balkon

Familieværelserne består af to separate værelser. Værelset er indrettet med sofa og skrivebord. Espressomaskine og minibar forefindes på samtlige værelser. Herudover en stor solterrasse/ balkon. 

SE VÆRELSE

Suite med terrasse (2 personer)

Denne suite er lys og rummelig og har separat soveværelse. Den er indrettet med kontorplads og hyggelig sofagruppe og har solterrasse. Herudover rummer den vaskemaskine og tørretumbler. Kort sagt „a home away from home’’.

SE VÆRELSE

Suite med køkken & terrasse/ balkon (2-4 personer)

Suite til 2-4 personer. Suiterne er lyse og rummelige og har separat stue og soveværelse. I soveværelset er lækker kontinental seng. Suiterne er indrettet med eget køkken, spisebord og sofagruppe.
SE VÆRELSE

Suite med køkken & 2 balkoner (6 personer)

Suite til 6 personer. Suiten er lys og rummelig og har separat stue og 3 soveværelser. I soveværelserne er lækre kontinental senge. Suiten har 2 balkoner og er indrettet med eget køkken, spisebord & sofagruppe.
SE VÆRELSE

Ferielejlighed 4 personer (privatejet)

Ferielejligheden er luksuriøs indrettet med 2 gode soveværelser, badeværelse og ekstra gæstetoilet. Alle lejligheder har terrasse eller altan. Køkkenet er veludstyret til madlavning og god plads ved spisebordet med behagelige stole. Den komfortable opholdsafdeling er udstyret med sofa, sofabord og TV.

Slutrengøring og sengelinnedpakker er inkluderet i prisen.

Lejlighederne bliver serviceret af Skagen Harbour Hotel. Lækker morgenmadsbuffet på hotellet kan tilkøbes. Endvidere tilbydes en ankomstpakke med toilet- og rengøringsartikler som tilkøb.

SE LEJLIGHED

Ferielejlighed 6 personer (privatejet)

Ferielejligheden er luksuriøs indrettet med 3 gode soveværelser, badeværelse og ekstra gæstetoilet. Alle lejligheder har terrasse eller altan. Køkkenet er veludstyret til madlavning og god plads ved spisebordet med behagelige stole. Den komfortable opholdsafdeling er udstyret med sofa, sofabord og TV.

Slutrengøring og sengelinnedpakker er inkluderet i prisen.

Lejlighederne bliver serviceret af Skagen Harbour Hotel. Lækker morgenmadsbuffet på hotellet kan tilkøbes. Endvidere tilbydes en ankomstpakke med toilet- og rengøringsartikler som tilkøb.

SE LEJLIGHED

Skagen Fiskerestaurant

Besøg restauranten som har haft til huse på Skagen havn i snart 50 år. Placeret på 1. række, hvor der hver dag serveres friskfanget fisk direkte fra aktionen og sand.

 

Besøg restauranten

Skagen Bjesk

En klassisk bjesk fra Skagen – lavet på fritgående urter og bær, der vokser vildt i klitterne, højmosen og på hedearealerne i og omkring Skagen.

 

Besøg bjesk

Skagen Webshop

Forkæl dig selv eller nogen du holder af med en oplevelse eller en smag fra Skagen – ligefra et event, et ophold, en flaske bjesk eller kogebøger.

 

Besøg webshop