Restauranter

Morgenmad på hotellet

Vores buffet dufter hver morgen af hjemmebagte croissanter og et udvalg af skåret pålæg fra Slagter Munch. Vi tilbyder forskellige varianter brød fra eget bageri og et stort udvalg af pålæg, oste og mejeri produkter. Vi tilbyder også et udvalg af glutenfri produkter.

Du er velkommen

Du behøver ikke at være gæst på hotellet for at nyde morgenmad hos os.

Pris 150,- pr. person

Morgenmad kan kun nydes ved forudbestilling senest dagen før
Kontakt os på tlf: 98 44 67 16 for bordbestilling.

Vores morgenbord er inkluderet i ethvert ophold, alle ugens dage, året rundt – og der er noget for enhver smag. Et morgenbord, hvor vi vil sørge for, at der alt det, der skal til for en god start på dagen.

Hverdage 7.00 – 10.00
Weekend og helligdage 8.00-10.30

 

 

Velkommen til Skagen Fiskerestaurant

Ved Skagen havn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i mere end 50 år.
Restauranten ligger i første række, og har udsigt over Skagen Havn. Her er autentisk med sand på gulvene, friskfanget fisk, og hver sommer tilbydes eksklusive musik-oplevelser.
Vi går op i mad, og elsker de gode friske råvarer. Som navnet lyder, er fisk det centrale element på menuen – vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som nærmest er hevet op ad farvandet lige uden for restaurantens dør.

Book bord