Faciliteter

Ét hotel,-alt hvad du skal bruge

  • Udendørs sauna
  • Cykeludlejning
  • Privat transfer
  • Mulighed for udendørs tennis
  • Mulighed for både udendørs og indendørs padel tennis
  • Særlige værelser hvor din hund er velkommen
  • Hyggelig bar m. udendørs servering i de varme måneder
  • Parkeringskælder

Aktiv ferie

Ønsker du en aktiv ferie, tilbyder vi flere muligheder for dette.

Fri adgang til fitnesscenter

I samarbejde med Destination Skagen tilbyder vi fri adgang til deres fitnesscenter med håndplukket og specieldesignet udstyr – kun 1,5 km fra hotellet. Ønsker du adgang til fitnesscenteret? Henvend dig venligst i receptionen på hotellet.

Cykeludlejning
Lej en cykel i receptionen for kr. 100,- pr døgn.

Tennis og udendørs padel
Skagen Harbour Hotel har tennisbaner samt udendørs padelbane til rådighed på Skagen Tennis Klubs anlæg – kun 1, 4 km fra hotellet, som vores gæster kan benytte ganske gratis. Har I lyst til at spille tennis, kontakt da venligst receptionen. Læs mere om Skagen Tennis Klub – www.skagentennisklub.dk
Lej ketchere og tennisbolde i receptionen – pris kr. 100 (Vi tager kørekort eller lign. i depositum)

Indendørs padel
Spil indendørs padel i Skagen Padelcenter. Spørg venligst i receptionen for yderligere information.

 

Tilgængelighed

Enkelte af vores værelser og en enkelt af vores lejligheder er handicapvenlige. Det vil sige indrettet i grundplan – og med plads til kørestol på badeværelse og i værelset.
For dårligt gående har vi desuden elevator til 1. sal.
Vi tilbyder desuden udlån af forskellige hjælpemidler såsom badestol og toiletstol.

Nyd solen på vores fantastiske terrasse

I den hyggelige gårdhave ved hotellets hovedindgang og hotelbaren kan du nyde den fantastiske stemning af det autentiske Skagen. Her kan du høre lydene fra skibsværftet, de skrigende måger og den dunkende motor fra fiskekutteren, der er på vej ud på havet. Gårdhaven er også det hyggelige mødested, hjertet i ferieoasen, hvor du kan møde de andre feriegæster. Her kan du slappe af med en god espresso eller nyde et glas koldt hvidvin.

Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant – besøg restauranten som har haft til huse på Skagen havn i 50 år. Når du bor på Skagen Harbour Hotel kan du få rabat på restauranten – dog ikke ved særlige arrangementer og i højsæsonen.
Restauranten er bygget i 1907 af Thorvald Bindesbøll. Placeret på 1. række, hvor der hver dag serveres friskfanget fisk direkte fra aktionen. Her kan du mærke den hyggelige atmosfære med strandsand på gulvene, mens du nyder et overdådigt skaldyrsfad eller de velkendte pandestegte fiskefrikadeller med løgkompot.
Nyd en lokal øl eller et glas rosé, mens du nyder lysthavnens glade liv.

SE VORES MENU

Parkeringskælder

Parkér i Skagen centrum når du er gæst hos os på Skagen Harbour Hotel.
Vi tilbyder dig et nemt og bekvemt ophold, ikke bare for dig og din familie, men også for din bil vil du opleve de bedste betingelser. I en stor lys parkeringskælder tilbyder vi dig plads til din bil under hele opholdet på Skagen Harbour Hotel.