Faciliteter

Ét hotel,

-alt hvad du skal bruge

P-kælder, solterrasse, hotelbar, højhastighed internet overalt på hotellet, cykeludlejning, fri banelej i den lokale tennisklub, morgenmadsrestaurant og et særligt værelse hvor din hund er velkommen.

Aktiv ferie

Ønsker du en aktiv ferie, tilbyder vi flere muligheder for dette.

Cykeludlejning
Lej en cykel i receptionen for kr. 100,- pr døgn.

Fitness
Hold formen – også i ferien. Hos LOOP Skagen kan man købe feriepas til 1, 3 eller 7 dage. Hent en flyer i receptionen – www.loopfitness.dk

Tennis
Skagen Harbour Hotel har to tennisbaner til rådighed på Skagen Tennis Klubs anlæg, kun 1, 4 km fra hotellet, som vores gæster kan benytte ganske gratis. Har I lyst til at spille tennis, kontakt da venligst receptionen. Læs mere om Skagen Tennis Klub – www.skagentennisklub.dk
Lej ketchere og tennisbolde i receptionen – pris kr. 100 (Vi tager kørekort eller lign. i depositum)

Nyd solen på vores fantastiske terrasse

I den hyggelige gårdhave ved hotellets hovedindgang og hotelbaren kan du nyde den fantastiske stemning af det autentiske Skagen. Her kan du høre lydene fra skibsværftet, de skrigende måger og den dunkende motor fra fiskekutteren, der er på vej ud på havet. Gårdhaven er også det hyggelige mødested, hjertet i ferieoasen, hvor du kan møde de andre feriegæster. Her kan du slappe af med en god espresso eller nyde et glas koldt hvidvin.

Parkeringskælder

Parkér i Skagen centrum når du er gæst hos os på Skagen Harbour Hotel.
Vi tilbyder dig et nemt og bekvemt ophold, ikke bare for dig og din familie, men også for din bil vil du opleve de bedste betingelser. I en stor lys parkeringskælder tilbyder vi dig plads til din bil under hele opholdet på Skagen Harbour Hotel.

Højhastigheds fibernet

Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant – besøg restauranten som har haft til huse på Skagen havn i 50 år. Når du bor på Skagen Harbour Hotel får du 15%.
Restauranten er bygget i 1907 af Thorvald Bindesbøll. Placeret på 1. række, hvor der hver dag serveres friskfanget fisk direkte fra aktionen og sand. Her kan du mærke den hyggelige atmosfære med strandsand på gulvene, mens du nyder et overdådigt skaldyrsfad eller de velkendte pandestegte fiskefrikadeller med løgkompot.
Nyd en lokal øl eller et glas rosé, mens du nyder lysthavnens glade liv.

SE VORES MENU