Selskaber

Bryllup, konfirmation, barnedåb og øvrige mærkedage,

Selskab på Harbour Hotel v/ Skagen Fiskerestaurant

 Velkomst
Ved godt vejr kan velkomsten foregå i gårdhaven foran hotellet.
Ellers byder vi velkommen i loungeområdet ved baren.

Salte nødder & hjemmelavede chips 50,00 kr.

3 små hapsere 95,00 kr.

Bobler fra 450,00 kr. pr. flaske

Menu

I forbindelse med jeres selskab, vil vi som regel tage et møde med jer og tale om jeres ønsker til arrangementet. På forhånd er det godt at vide, om I er til buffet, skaldyrsfad eller en serveret menu.
Når vi ved det, kan vi på baggrund af sæson og ønsker lave et lækkert menuforslag, som passer i lige netop jeres smag

Buffet fra 295,00 kr.

3-retters menu fra 395,00 kr.

Skaldyrsfad fra 525,00 kr.

Kaffe og sødt

Kaffe og the 30,00 kr.

3 stk. petits fours 75,00 kr.

Baileys 35,00 kr.

VSOP Cognac 65,00 kr.

Natmad

Pølsebord fra Slagter Munch 165,00 kr.

”Saml selv”-hotdogs 95,00 kr.

Tarteletter med høns i asparges 125,00 kr.

Vine

Vi har et bredt udvalg af vine, og vil hjertens gerne være behjælpelige med at vælge vine, når menuen er valgt.

…forsættes herunder

Bar

Efter middagen kan baren arrangeres på flere forskellige måder alt afhængigt af, om man er til øl og vin, eller om der skal farverige drinks til.

Lokale

Skagen Harbour Hotel har til huse i den gamle skibssmedje og har en utrolig charme. Selskabslokalet er dejlig lyst, og kan indrettes på forskellige måder alt efter størrelsen af jeres selskab. Vi kan huse selskaber fra 30 til 80 gæster.
Ved selskaber under 30 personer henviser vil til Skagen Fiskerestaurant.

Blomster og pynt

Ønsker I at pynte lokalet med blomster anbefaler vi Tonnys Blomster. Som vores samarbejdspartner kender de hotellet utrolig godt, og ved hvad der passer ind i hotellets stil. Desuden laver de også utroligt smukke brudebuketter.

Tonnys Blomster kan kontaktes på +45 9844 3533

Tak for i aften

Skagen Harbor Hotel har over hele året mange skønne gæster boende, og dem vil gerne tage hensyn til. Derfor må festlighederne også få en ende senest kl. 23.00, med mindre alle værelser i hotellets hovedbygning reserveres.

Overnatning

I forbindelse med jeres selskab giver Skagen Harbour Hotel en flot rabat på 20% på værelser.
Værelserne kan forhåndsreserveres, hvorefter jeres gæster kan ringe og bestille dem i deres eget navn.

Reserveres hele hovedbygningen i forbindelse med en fest, som skal vare længere end til kl. 23.00, er det værterne, som hæfter for eventuelle værelser, som ikke reserveres af selskabets gæster.

Selskab

Bryllupsdage, fødselsdage og jubilæer er dage som bliver husket. Nogle begivenheder i livet skiller sig ud – også længe efter de har fundet sted, lad os hjælpe dig med dem.

Der er en grund til, at vi kalder dem mærkedage, og på Skagen Harbour Hotel vil vi gøre vores til, at I kan fejre jeres særlige anledning, præcis som I ønsker det og måske endda mere til.

Lad os lave et tilbud til dig. Udfyld formularen her til højre og lad os komme med et tilbud til dig på et vellykket arrangement eller kontakt os gerne på +45 9844 3544 hvis du har spørgsmål.

Send en forespørgsel

Afbestillingsregler ved selskaber

Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct. til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kræves en godtgørelse, der svarer til 50 pct. Af kuvertprisen for de afbestilte kuverter.
Ved annullering eller enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før afviklingen kræves godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte kuverter.
Ved tvivlsspørgsmål henvises til hotel- og restaurationsbranchens generelle forretningsbestemmelser.