fbpx

Om Skagen Harbour Hotel

I tre generationer var Skibssmedien en familiedrevet virksomhed, der levede af og på havnen i Skagen. I 2002 blev Skibssmedien opkøbt, og hovedbygning omdannet til hotel. I 2006 begyndte endnu en gennemgribende forandring på stedet, og da startede opførelsen af de 22 ferielejligheder og en total renovering af de eksisterende hotelværelser.

Historien bag hotellet

Didde og Jesper Winter køber og overtager hotellet d. 15. marts 2019 og sætter løbende deres præg på Skagen Harbour Hotel og med en brændende intention om at efterleve det gode værtsskab. Didde og Jesper er begge født og opvokset i Skagen, hvor de i mange år har drevet den ikoniske restaurant på havnen: Skagen Fiskerestaurant. Restauranten ligger i de gamle Bindesbøll huse, hvor restauranten har ligget i snart 50 år.

Didde og Jesper håber nu at kunne forene hotellets mange gæster og centale beliggenhed med restaurantens og derved give gæsten den fulde oplevelse af Skagen – et ægte og autentisk Skagen

En del af noget større

Det er vores arv og vores løfte er at tilbyde resten af verden en bid af vores unikke plet på danmarkskortet, der bor i vores hjerte, vores Skagen. Med afsæt i Skagen Fiskerestaurant har vi udviklet et koncept, hvor vi favner både den forfinede eksklusivitet, som Skagen gennem historien er kendt for at tiltrække, og vi færdes ligeså hjemmevant i det rå, ægte upolerede Skagen.

Skagen Group har med afsæt i Skagen Fiskerestaurant, som har haft til hus på Skagen Havn i snart 50 år og har i 2016 åbnet Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP i hjertet af København. Skagen Bjeskeri blev grundlagt i 2013 efter samme vision og senest i marts 2019 er Skagen Harbour Hotel blevet en del af os, når vi kommunikerer og fortæller vores historie.

Skagen har det hele og rummer kontraster, man ikke finder andre steder i Danmark.

Velkommen til Skagen.

Besøg restauranten

Skagen Fiskerestaurant

Besøg restauranten som har haft til huse på Skagen havn i snart 50 år, hvor der hver dag serveres friskfanget fisk direkte fra aktionen.

Besøg restauranten

Skagen Bjesk

En klassisk bjesk fra Skagen lavet på urter og bær, der vokser vildt i klitterne, højmosen og på hedearealerne i og omkring Skagen.

Besøg bjesk

Skagen Webshop

Forkæl dig selv eller nogen du holder af med en oplevelse eller en smag fra Skagen – ligefra et event, et ophold, en flaske bjesk eller kogebøger.

Besøg webshop

Oplev Skagen

 1. Råbjerg Mile - 16 km.
 2. Skagens Museum - 1,5 km.
 3. Anchers Hus - 1,6 km.
 4. Det Grå Fyr - 3,8 km.
 5. Vippefyret - 2 km.
 6. Kongevillaen - 1,5 km.
 7. Skagen Fiskerestaurant - 0,5 km.
 8. Drachmanns Hus - 0,5 km.
 9. Skagen Lystbådehavn - 0,5 km.
 10. Grenen - 4,3 km.
 11. Den Tilsandede Kirke - 4,2 km.
 12. Solnedsgangspladsen - 4,2 km.
 13. Stranden ved Damstederne - 2,5 km.
 14. Skagen Sønderstrand - 2 km.
 15. Skagen Midtby - 0,7 km.