fbpx

Begivenheder

På Skagen Harbour Hotel holder vi af at forkæle vores gæster med spændende tilbud og arrangementer

Alle events
Skagen Fiskerestaurant
Skagen Harbour Hotel

Kommende events

Bag om Badehotellet med Hr. Weyse

02-10-2020

Inkl. 2 retters menu
Hør historien om TV2’s monster-succes Badehotellet i selskab med skuespiller Jens Jacob Tychsen (Edward Weyse i serien). Aftenen står på musik og foredrag
krydret med film, fotos og fraklip

Program
Kl. 18.30 åbnes dørene til arrangementet
Kl. 18.45 serveres 2 retters menu
Menu
Tarteletter med høns og asparges -adlibitum
Rabarber trifli med vaniljecreme og knas
kl. 20.00 Hr. Weyse går på scenen

Showet
Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til. Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

Læs mereSkjul

Køb Billet her

Indlæs flere

Oplev Skagen Bjesk

En klassisk bjesk fra Skagen – lavet på fritgående urter og bær, der vokser vildt i klitterne, højmosen og på hedearealerne i og omkring Skagen. I den vejrbidte natur, og de mange lyse timer, har de fået masser af kraft og smag. Eftersignede god til at lette sind og sjæl.

Besøg bjesk