Jobopslag

Vi søger Receptionist

Skagen Harbour Hotel er et hyggeligt hotel med 27 skønne værelser og suiter, samt 14 privatejede ferielejligheder der ligger i forbindelse med hotellet som vi ligeledes administrerer. Hotellet er beliggende i den gammel skibssmedie midt på havnen i Skagen, og har åbent hele året rundt.

Vi servicerer både forretningsfolk, badegæster og børnefamilier. Hos os er alle velkomne, og vi ynder at vores gæster får et hyggeligt og hjemligt ophold. Vi arbejder ud fra Værtskab, Korrekthed og Loyalitet, og vil glæde os over at få en ny kollega der kan indgå i vores team. Så smiler du med øjnene, griber du bolde fra alverdens retninger, elsker du at være i hotellets midtpunkt, er du fyldt med god energi og højt humør der smitter af på dine omgivelser, har du en sjette sans for god service og spørger du altid ind til vores gæster, så de ikke selv behøver at spørge efter noget? Ja, så kan du blive vores nye kollega.

Skagen Harbour Hotel er en del af Skagen Group der beskæftiger over 200 medarbejdere, på bla. Skagen Fiskerestauanter der er placeret i Skagen, Aalborg og to i København, herudover Skagen Bjeskeri i Skagen og Surdejsbageren der findes i Skagen og Aalborg.

Et udpluk af opgaverne som Receptionist er:

  • Håndtering af bookninger pr. telefon og mail
  • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
  • Håndtering af betalinger af receptionen
  • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
  • Daglige rutiner i receptionen ift. samarbejde med rengøring og køkkenet og serviceteam.
  • Opdatering af Spectra receptionssystem, digital guest og evt. hjemmeside.

For at blive en succes som Receptionist, Den rette personlighed og indstilling, samt ønsker om at lære nyt. Vi vil rigtig gerne lære dig op.

Arbejdstiden ligger mellem 08.00 og 18.00/20.00 med weekendarbejde hver 2. weekend.

For mere information kontakt Didde Winter på telefonnummer 60252400 eller på mailadressen dgw@skfisk.dk.

Er du interesseret i denne chance, ser vi frem til at høre fra dig. Send gerne ansøgning og cv til dgw@skfisk.dk.

Selskabstjener

På Skagen Harbour Hotel bliver du en del af et stærkt team, som ligger i den absolutte top når det gælder service og godt værtsskab.

Har du lyst til at tjene lidt ekstra og være tilkaldetjener til vores mange selskaber. Du vil skulle hjælpe til med alt fra bordækning, servering, opfyldning af buffet, baren og afrydning. Vi er værter for både små og store selskaber og konferencer fra 20-100 personer. Du vil blive guidet af vores faste medarbejdere.
Send gerne din ansøgning på mail til indehaver Didde G. Winter eller ring på telefon +45 6025 2400, såfremt du har supplerende spørgsmål.

Vi ansætter løbende.

Send email

Medarbejder over 18 år

På Skagen Harbour Hotel bliver du en del af et stærkt team, som ligger i den absolutte top når det gælder service og godt værtsskab.

Jobbet indebærer

  • Servicering i hotelbaren
  • Hjælp i receptionen

Send gerne din ansøgning på mail til indehaver Didde G. Winter eller ring på telefon +45 6025 2400, såfremt du har supplerende spørgsmål.

Ansøgningsfrist 01. september.

Send email