fbpx

Restaurant

Smagen af Skagen – med de bedste råvarer fra toppen af Danmark

Morgenmadsrestaurant

Den bedste start på dagen. Vores buffet dufter hver morgen af hjemmebagte croissanter og et udvalg af skåret pålæg fra Slagter Munch. Der er både sundt, sødt og til dig med en særlig diæt eller livsstil.

Skagen Fiskerestaurant

Som gæst på Skagen Harbour Hotel, tilbyder vi en unik oplevelse på vores restaurant beliggende på Skagen Havn kun 300 m fra hotellet. Ydermere vil du ved ankomst få udleveret en voucher, som giver dig 15 % ved køb af mad og drikke på Skagen Fiskerestaurant.

Historien om Skagen Fiskerestaurant
Ved Skagen Havn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af arkitekten Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i snart 50 år. Thorvald Bindesbøll (1846-1908) satte et afgørende præg på dansk kunst, design og arkitektur. Bindesbøll tegnede også den velkendte Hofetiket til Carlsberg i 1904. Vi har udsigt over Skagen Havn på 1. række, autentisk med sand på gulvene og friskfanget fisk. Hver sommer tilbyder vi store musikoplevelser. Som navnet lyder, er fisk det centrale element på vores menu – vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som nærmest er hevet op af farvandet lige udenfor vores dør.

Didde & Jesper C. Winter har drevet Skagen Fiskerestaurant i snart 10 år. I marts 2019 køber de Skagen Harbour Hotel netop for at kunne tilbyde ’hele pakken’. Gæster fra hotellet kan nyde maden i restauranten, men også restaurantens mange stamgæster har mulighed for at nyde hele pakken med hotel og middag hos samme værtspar.

Velbekomme.