fbpx

Selskaber

Bryllup i den nordligste by i Danmark

Med vores mange års erfaring og jeres ideer ser vi frem til at holde jeres bryllup. Vi ønsker at give jer en dag, hvor I kan føle jer fejret og være en del af festen.

SE MERE

Hold dit næste selskab her

Bryllupsdage, fødselsdage og jubilæer er dage som huskes. Nogle begivenheder i livet skiller sig ud – også længe efter de har fundet sted. Med mange års erfaring tilbyder vi at holde jeres fest.

SE MERE

Brug for en firmaudflugt?

Lad os på Skagen Harbour hotel lægge hus til dit næste firmaarrangement. I hyggelige rammer, centralt i Skagen og med mad fra Skagen Fiskerestaurant.

SE MERE

Julen er en herlig tid

Kom og oplev vores festlige julefrokost med underholdning i særklasse – både til private samt firmaer.

SE MERE

Om selskaber

Bestilling og betaling:
Ved reservation af hotelværelse via online booking betales – som udgangspunkt – det fulde beløb ved bestillingen. Bemærk: Minimumsalder for lejeren er 18 år. Ved booking mere end 60 dage før ankomst og/eller booking af længerevarende ophold, grupperejsende og lignende, kan der ved henvendelse til Skagen Harbour Hotel (info@skagenharbourhotel.dk / telefon +(45) 9844 6716) eventuelt opnås en kortere betalingsfrist med betaling 14 dage før ankomst.

Afbestilling:

Bestillingen kan annulleres frem til dagen før ankomst mod et bank- og administrationsgebyr på DKK 100,- pr. værelse. Ved annullering tilbagebetales det forudbetalte beløb med fradrag af ovennævnte gebyr.

Afbestillingsbeskyttelse:
Ved bestilling af ophold kan der tegnes afbestillingsbeskyttelse. Afbestillingsbeskyttelsen bevirker, at det forudbetalte beløb, uden fradrag af gebyr, tilbagebetales ved afbestilling eller afbrydelse af opholdet på grund af akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, som rammer lejeren eller dennes nærmeste familie. Afbestillingsbeskyttelse koster 5% af reservationsbeløbet og skal bestilles og betales samtidig med bestilling af opholdet. Annullering/afbrydelse af opholdet skal behørigt dokumenteres på forlangende af hotellet.

Force majeure:
Ved force majeure kan reservationen opsiges af såvel gæst som hotellet.