Badehotel i Skagen

Badehotel Skagen

Begrebet badehotel får mange positive associationer til at tone frem. Mange har en længsel efter en fortid, hvor livet var mere enkelt, mindre kompliceret. Strengt taget er Skagen Harbour Hotel ikke et badehotel, sådan som nogle opfatter begrebet. Men vores hotel ligger kun 2 km fra Skagen Sønderstrand. Den selv samme strand, hvor P.S. Krøyer malede det vidunderlige maleri ”Sommeraften på Skagen Sønderstrand”.

Michael Ancher blev så betaget af maleriet, at han lavede en kopi, hvor han fokuserede ikke særlig meget på landskabet, men på sin hustru Anna Ancher og Maria Krøyer, mens de gik på stranden i en tid, hvor badehoteller, som vi kender dem fra den 20. århundrede endnu ikke var blevet opfundet. Sønderstrand har stadig den samme charme og tiltrækningskraft. Og det er det, vi kan byde på, hvis du er interesseret i at nyde Kattegats milde vande.

Skagen Harbour Hotel

Vores hotel blev grundlagt i 2002 og ligger ved Skagen havn. Her kan du høre de lyde, der kendetegner vores idylliske by. Lydene fra skibsværftet fylder luften – en påmindelse af Skagens fortid som fiskerby. De skrigende måger husker en på det nære forhold, som byen altid har haft til havet og selve byens pulserende liv kommer til udtryk i den stemning, der omgiver Skagen Harbour Hotel.

Ganske vist betegner vi os ikke som badehotel i Skagen, men havets nærhed præger i den grad den atmosfære, man bogstaveligt talt indånder, når man bor på vores hotel. Indretningen på vores værelser og suiter bærer også præg af Skagens særlige natur, hvor strand, sand og vand skaber et landskab, der er så unikt, at det kun kan nydes heroppe. Det indebærer blandt andet, at vores værelser er lyse og rummelige, samtidig med at de giver den fred og ro, du trænger til, når du gerne vil hvile dig efter en aktiv, men afslappende dag ude i naturen. Har vi vakt din interesse? Det regnede vi med.

Kontakt Skagen Harbour Hotel i dag og book et ophold, du aldrig glemmer. Benyt venligt vores tlf.: +45 98 44 67 16 eller skriv til os på mail: info@skagenharbourhotel.dk