Feriebolig i Skagen?

Feriebolig Skagen

Du har glædet dig hele vinteren til at rejse til Skagen. Du har allerede gjort dig nogle tanker om, hvad du forventer af din kommende ferie. Der er nogle, der mener, at en feriebolig i Skagen kunne være et godt valg med hensyn til at få deres feriedrømme til at gå i opfyldelse. Hos Skagen Harbour Hotel mener vi, at hvis du vælger at bo hos os, så er du sikret et ferieophold, der langt overgår din vildeste fantasi.

Vi ved med sikkerhed, at du stiller store krav til de omgivelser, der skal danne ramme om din velfortjente ferie. Det har du selvfølgelig også krav på. Vi gør os umage for at sørge for, at dine forventninger bliver indfriet. Hos Skagen Harbour Hotel tror vi fuld og fast på, at uanset hvilke drømme du har, så har vi det rigtige tilbud til dig, også selvom det ikke er en feriebolig.

Det kan godt være, at du leder efter afslapning. Måske er det skønne strande, du søger. Hvis du har børn, er det nok sjov for dine børn, der har din interesse. Uanset hvad, så kan du på vores hotel finde det, du trænger til.

 

Feriebolig eller hotelophold

Nogle booker en feriebolig i Skagen, fordi de synes, at det giver dem mere frihed. Men de glemmer nok, at en feriebolig aldrig vil kunne give den forkælelse, som et ophold på Skagen Harbour Hotel kan sørge for.

Vores morgenbuffet giver dig den bedste start på dagen. Hjemmelavet marmelade og pålæg fra Slagter Munch er en fast del af den oplevelse, du kan nyde hver morgen hos os. Der er både sund mad og søde lækkerier, der forfører dine sanser og passer til din livsstil. Og hvis du troede, at din elskede vovse ikke kunne være med, så skal du vide, at din trofaste ven også er velkommen hos os. Det er ganske vist ikke en feriebolig, vi beskriver her, men et uforglemmeligt ophold. Så sæt os på prøve og bo på Skagen Harbour Hotel. Da skal vi nok forkæle dig.

Kontakt Skagen Harbour Hotel i dag og book et ophold, du aldrig glemmer. Benyt venligt vores tlf.: +45 98 44 67 16 eller skriv til os på mail: info@skagenharbourhotel.dk