Hotel i Skagen – Det sikre valg

Hotel Skagen

Du har sikkert allerede besluttet, at et hotelophold er det helt rigtige valg, når turen denne gang går til Skagen. Det kan vi kun give dig ret i. Det spørgsmål, der dog melder sig er, hvad for et hotel? Du har nok opdaget, at selvom Skagen er en ganske lille by, så har byen alligevel nogle rigtig gode hoteller og tilbud, såsom Hotel Skagen.

Hvad for et hotel i Skagen skal du vælge? Hos Skagen Harbour Hotel mener vi eller rettere ved vi, at du kommer i gode hænder, hvis du booker et ophold hos os. Du sørger for at nå frem og så skal vi nok sørge for resten.

Vores faciliteter

Det lyder måske ikke som noget særligt, men hvis du sad i vores hyggelige gårdhave lige uden for hotelbaren, mens du nød en kold øl eller et glas vin på en solrig dag, da kunne du virkelig forstå, hvad vi mener, når vi siger, at den stemning, man kommer i, er helt fantastisk. Det er man nødt til at opleve for helt at kunne begribe det. Det kan andre hoteller i Skagen ikke måle sig med.

På Skagen Habour Hotel starter dagen med duften af hjemmebagt brød og hjemmelavet marmelade, som frister sanserne og vækker appetitten. Vores morgenmadsbuffet inkluderer altid et lækkert udvalg af skåret pålæg fra Slagter Munch – en af Danmarks bedste slagterbutikker. Det er det, vi mener Hotel Skagen skal kunne tilbyde.

 

Vores lækre værelser

Alle vores værelser er lyse og rummelige med en veludstyret minibar. Man kan booke et soveværelse med en stor terrasse, som er et oplagt sted at nyde solen. Vores suiter er indrettet med eget køkken, spisebord og alt det du behøver for at føle dig hjemme. Det indbefatter altså vaskemaskine og tørretumbler. Ja, vi har tænkt på det hele og nej, Skagen Harbour Hotel er ikke bare et hvilket som helst hotel i Skagen.

Kontakt Skagen Harbour Hotel i dag og book et ophold, du aldrig glemmer. Benyt venligt vores tlf.: +45 98 44 67 16 eller skriv til os på mail: info@skagenharbourhotel.dk