Er din næste konference i Skagen?

Dit firma eller din organisation skal afholde et møde, en firmafest eller en konference i Skagen. Og det er netop dig, der har fået til opgave at finde det rigtige konferencested. Det er dog ikke overraskende, at du har fundet frem til vores hjemmeside. At holde en konference i Skagen eller et andet arrangement er uden tvivl det rigtige valg. Skagen som by har virkelig meget at byde på. Det spørgsmål, der melder sig dog er, hvor skal din konference i Skagen afholdes?

Hos Skagen Harbour Hotel mener vi, at vi kan tilbyde dig og de øvrige konferencedeltagere de helt rigtige konferencefaciliteter. Hos Skagen Harbour Hotel har vi masser af erfaring med at være konferencested for virksomheder og organisationer, der ønsker at afholde en konference i Skagen af internationalt format. Vi har alt det, du kunne tænke dig med hensyn til et møde, en firmafest, et bryllup eller en konference heroppe i Skagen. Vi har masser af lys, en dejlig havbrise og rigelig med plads.

 

Book din konference i Skagen hos Skagen Harbour Hotel

Hvis det drejer sig om et kort møde, så byder vi på kaffe, te, isvand og frugt i rigelige mængder. Er der tale om et dagsmøde, så tilbyder vi ikke alene det ovenstående, men også frokost fra Skagen Fiskerestaurant, øl, kage samt standard AV-udstyr. Vores mødelokaler bliver indrettet efter jeres behov og ønsker, så de fysiske rammer matcher den gode stemning, som jeres konference sikkert vil skabe.

I tilfælde af at du er interesseret i et konferencedøgn, et bryllup, en stor fejring eller en firmafest, så serverer vi også en 3 retters middag på Skagen Fiskerestaurant, en overnatning på hotellet og en lækker morgenbuffet dagen derpå. Det er sådan du opnår en konferenceoplevelse, der overgår alle deltagernes vildeste forventninger. Men der er faktisk mere. Hvis du gerne vil leje hele hotellet, så har du også mulighed for det. Gør du det, så går vi helt amok og stiller op med live musik, champagne ved den Tilsande Kirke og morgenyoga på stranden. Tangerer det det umuligt? Du kan tro, vi kan levere varen. Book en konference hos os og forbered dig på et rendyrket eventyr.

Kontakt Skagen Harbour Hotel i dag og book et ophold, du aldrig glemmer. Benyt venligt vores tlf.: +45 98 44 67 16 eller skriv til os på mail: info@skagenharbourhotel.dk