Ophold i Skagen

Ophold i Skagen

Du har sikkert allerede gjort dine lektier. Du har googlet og undersøgt, hvor du kan booke et ophold i Skagen og nu er du nået frem til vores hjemmeside. Hos Skagen Harbour Hotel kan du ikke alene booke et ophold, men også blive taget varmt imod på et hotel, der tilbyder det, du trænger til for at komme væk fra hverdagen.

Vi synes selvfølgelig, at et ophold i Skagen er det helt rigtige valg. Vores skønne by byder på så meget natur og kultur, at man altid kommer til kort med hensyn til at nå at nyde den store vifte af muligheder, som vores hyggelige by formår at vise frem. Det er vist grunden til, at vores gæster bliver ved med at besøge os år efter år. De er blevet bidt af dejlige Skagen, uanset om de er vilde med naturen eller kulturen.

 

Book et ophold hos Skagen Harbour Hotel

Skagen Harbour Hotel blev grundlagt i 2002, da Skibssmediens hovedbygning blev omdannet til hotel. I dag ønsker vi at omfavne både den forfinede eksklusivitet, som Skagen altid har formået at tiltrække, samtidig med at vi anstrenger os for at opfange den ægte upolerede side af vores Skagen. Og det er det, et ophold kan give dig.

Vores suiter og værelser har lånt noget af det, naturen gør bedst – skabe en stemning, der river os med og får os til at glemme tid og sted. Hos Skagen Harbour Hotel har vi hentet inspiration fra det særlige lys, der bader Skagen om sommeren. Det er det samme lys, der inspirerede vores største kunstmalere. Dette lys får lov at trænge ind alle vegne på hotellet, hvor farverne fra sandet og havet mødes og forenes. Skal du ikke opleve sådan et ophold? Det synes vi, du fortjener.

Kontakt Skagen Harbour Hotel i dag og book et ophold, du aldrig glemmer. Benyt venligt vores tlf.: +45 98 44 67 16 eller skriv til os på mail: info@skagenharbourhotel.dk