Lejlighed Skagen

Du leder nok efter en komfortabel lejlighed i Skagen. Der er mange muligheder, men faktum er, at også selvom du finder nogle ledige lejligheder, er det langt fra sikkert, at du har fundet den helt rigtige lejlighed, som passer til dine behov. Hos Skagen Harbour Apartements tør vi sige, at du kan fjerne al usikkerhed ved at booke et ophold hos os.

Vi påstår selvfølgelig ikke, at du ikke kan finde en lejlighed i Skagen, som kunne leve op til dine forventninger. Men vi kan sikre dig, at vi sagtens kan nedbringe den tid, du skal bruge på at finde sådan en lejlighed et andet sted. Det gør du ved at tage et kig på de mange tilbud vi har til dig her på hjemmesiden.

Book en lejlighed i Skagen

Vores ferielejligheder er indrettet med 3 gode soveværelser, badeværelse og ekstra gæstetoilet på to etager. Køkkenet er vedudstyret til madlavning og der er god plads ved spisebordet til hele familien. Beliggenheden kunne ikke være bedre – du er tæt på restauranter, caféer, seværdigheder og al de museer, du har lyst til at besøge. Og så skal du vide at slutrengøringen og sengelinnedpakkerne bliver pålagt lejeprisen.

Er du ikke allerede fristet? Hvis ikke, vil vi gerne gør opmærksom på, at vores lejligheders indretning afspejler Skagens skønhed. Det er derfor ikke tilfældigt, at vores ferielejligheder er malet i Skagen gul og at de ligger ved havnen, hvor lyden af havet og fuglene kan nydes udenfor, mens fred og ro finder man indenfor. Hemmeligheden bag ligger i vores status som Danmarks nordligste by og den særprægede natur, der omgiver os heroppe. Det eneste du skal, det er at kigge på vores nuværende tilbud.

Kontakt Skagen Harbour Hotel i dag og book et ophold, du aldrig glemmer. Benyt venligt vores tlf.: +45 98 44 67 16 eller skriv til os på mail: info@skagenharbourhotel.dk